Studioedin

Det är alltid svårt att beskriva vad man gör, trots att jag skapat hundratals unika målningar och målat som heltidskonstnär i många år. Jag upptäckte dock tidigt att konst inte ska behöva förklaras utan ska reflektera konstnärens passion, viljan att vara unik, att kunna vara sig själv. Jag tror att många tänker för mycket kring konst och dess mening men det behöver inte alltid vara så komplicerat. Min största källa för inspiration kommer från kvinnor och kvinnokroppar, något som helt fantastiskt och som har så många olika variationer , uttryck och känslor.

Jag började måla kvinnor redan när jag var en liten pojke och det har alltid varit en utmaning att måla ett ansikte eller ett kvinnokropp, det kanske därför jag gillar utmaningen. Jag målar med stor passion, lekfullhet, och letar ständigt efter en speciell känsla av frihet i mitt målande. Jag använder akryl som medium och målar mycket med händer, kökssvampar och lite allt omkring mig som finns tillgängligt. Det jag är mest känd för är mina Ladies med det mystiska och krulla håret.

Hos mig är du alltid välkommen att höra av dig och du kommer alltid få ett svar, ett "grattis på födelsedagen" när det behövs och allt annat extra som behövs. Välkommen! /Edin Dzanic

Totalsumma:
    Till kassan