Hej!

 

Det är jag som är konstnären bakom alla verk du hittar på studioedin.se. Jag älskar att måla vacka, häftiga och unika verk som får folk att stanna till och säga wow och förhoppningsvis känna glädjen av mina verk! Jag har tecknat sedan jag var liten och konsten har alltid varit en del av mitt liv och min familj. Jag tänker inte rada upp alla utbildningar eller alla utställningar jag haft utan jag vill hellre förmedla min passion och glädje till er som jag själv får av att måla.  

Jag inspireras av massa olika saker, färger, former, kvinnor som utstrålar styrka och självsäkerhet. Jag målar med stor passion, lekfullhet, och jagar ständigt efter en speciell känsla av frihet när man kommer in i s.k "flow" Det är helt beroendeframkallande när man måla utan att tänka om man gör rätt eller fel, om färgen är bra eller ej. Total frihet och ur det skapas mina bästa verk. Min konst reflekterar mycket av hur jag känner och när jag målar så ger jag alltid 100% och min själ så varje målning ska bli personlig och speciell. Min konst kanske inte är för alla men de som klickar och förstår vad jag gör kommer tillbaka flera gånger :) Stort tack för all stöd ni ger mig. 

 

 

Hälsningar

Edin Dzanic

 

 

 

 

 

Fick "Saga" som en bröllopspresent av min syster och är så fantastiskt nöjd.
Älskar dina tavlor, fortsätt så!
ÅSA

Fick mina två tryck idag och glas underlägg! Är SÅ grymt nöjd!! Du är fantastiskt duktig!! Fem stjärnor på det!! Tack !!!!
Helena


Fantastiskt begåvad! Superbra bemötande, snabb leverans och snabba svar. Vi är sååå nöjda med vår tavla och väntar på nya konsttrycken för då blir det ett gäng sådana också

Cathleen

Är så glad för min fina Lady Victoria 
Den är banne mig magisk

Linda

Bra service , riktigt fina tavlor ! Så nöjd
Jessica

Hej!

Jag fick brickan igår kväll och tänkte säga stort tack för en supersnabb leverans och fantastisk service! Brickan är jättesnygg, min kompis kommer bli så glad! :D

Ha en trevlig kväll!
/Aleksei

Otroligt fina tavlor, favoriten är såklart alla han lady's !! Super snabb leverans! Och otroligt bra service!! Besvarar snabbt frågor och funderingar. Jag kommer absolut handla här igen!!!!!
Susanna

After buying one and realizing that we had room for another one we ordered it straight away. Absolutely in love with our new paintings :)
Thanks a million
Sass

Unik och fantastisk konstnär! ♡
Hans tavlor osar av magi och känsla! 
Christelle

Mycket fin och trevlig människa! Varje gång jag tittar på de tavlor vi köpt blir jag glad❤️
Johnny

Fick hem min Lady Drops idag - fantastisk! Blir garanterat fler Lady motiv.
Erika

Så nöjd med mina inköp! Älskar varje målning du skapar
Rebecca

 

Vilken service! Tack!
Du får väl höra det hela tiden - men du är grym!
Katharina

 

Tack så jätte mycket! Än en gång bra och fint jobb! Duktig!
/Sophie

 

Hejsan

Jag beställde ett tryck "Lady dream" förra veckan, och jag fick det redan dagen efter (sjukt snabbt!). Jag vill bara säga att jag är så nöjd med den. Så himla fin! Den passar perfekt hemma hos mig. Så, tack!! :-)

Med vänliga hälsningar
Malin

 

Tack igen för snabb hjälp!!

Frida

Tack för snabbt svar.
Cecila

Tusen tack för otroligt snabbt leverans!
Å dina verk är helt ljuvliga.
Rosanna

Lysande!Du skall ha stort tack för din goda service och det var väldigt snällt av dig att ge ett tryck på köpet!Uppskattar det enormt mycket!Dig skall jag tipsa min kompisar och kollegor om!
Ha en fortsatt trevlig vecka!
Ludwig

Hej igen,

Tack för snabbt svar. Då vet jag också hur jag lägger beställningen. Tack!
Linda

Hej!

Tack för snabbt svar och åtgärd samt för mycket fina motiv!

Hälsningar Caroline

Hej! 
Tack så mycket för snabbt svar! 
Jag ser fram emot att få hem dessa till mig! :)
Mvh Frida 

Tack för supersnabb återkoppling.
Carina

 

Hej Edin, Tack så jättemycket! Det blir jättebra! Jag är supernöjd med trycken och tavlorna annars och uppskattar din snabba service. Jag kommer garanterat återkomma som kund! Ha en bra dag,
Madeleine

Tack så hemsk mycket för det väldigt snabba svaret. Ser fram emot att se bilderna live. Ha en trevlig helg!/Ellinor

Tack så jätte mycket! Än en gång bra och fint jobb! Duktig! 
Sophie

 

Läs alla recensioner på www.facebook.com/studioedin